Rüyada beyaz bez görmek

Rüyada beyaz bez görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz bez gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir bez görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz bezi görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bez kesmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bez ütülemek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bez görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments