Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek büyük bir karar verileceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, sebep olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bez ayakkabı gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bez parçası görmek dış ticarete atılacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bez görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bez kesmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir bez görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulur.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz namaz bezi görmek takdir toplayacak işler yapacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bez ütülemek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments