Rüyada beyaz lavabo görmek

Rüyada beyaz lavabo görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, dolandırılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lavabo gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada beyaz lavabo görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada lavaboya gitmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Rüyada tuvalet lavabo temizlemek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavaboda el yıkamak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada lavaboda su görmek yeni kapılar açılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavabonun tıkandığını görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada lavabo ovmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada lavabo temizlemek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semih

Rüyamda banyodaki lavabonun içini görüyorum. İçi kirli değildi fakat deterjanla yeni temizlenmiş gibide değildi. Temizlik açısından normaldi leke kir yok

Semih

mükemmel bir yorum teşekkür ederim Allah razı olsun. Akşam akşam güzel bir okudum. İnşallah tez çıkar şükran

Semih

Rüyamda evimin banyosundaki beyaz lavaboydu gördüm. İçi çok temizdi kir yoktu. Fakat lavabonun içinin sol tarafının yan yüzeyinde çok nokta kadar küçük küçük siyah lekeler vardı. Lavabonun içinin her tarafında değil yan tarafında küçük yüzde 15 tane kadar küçük siyah lekeler vardı

Semih

Güzel tabir teşekkür ederi. Tabiriniz inşallah tez çıkar