Rüyada lavaboya gitmek

Rüyada lavaboya gitmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lavaboya gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada lavaboya gitmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada lavaboda el yıkamak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, insanları kıracağına delalettir.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada lavaboda namaz kılmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Rüyada tıkalı lavabo açmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada banyo lavabosu görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavaboya tükürmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada lavaboya sümkürmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments