Rüyada çok kuru soğan görmek

Rüyada çok kuru soğan görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dinç kalacağına delalet eder.

Rüyada çok kuru soğan gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük kuru soğan görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan ısırmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada kuru soğan rendelemek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan pişirmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Rüyada kuru soğan satın almak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kabuğu görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments