Rüyada beyaz klozet görmek

Rüyada beyaz klozet görmek hak yiyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, zinde kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işarettir.

Rüyada beyaz klozet gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz klozet görmek rızkından ve gelirinden olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada klozet taşması görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozet yıkamak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşan klozet görmek parasız günler geçireceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozet kapağı görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada klozette kan görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada klozette oturmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Rüyada taşmış klozet görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments