Rüyada klozette oturmak

Rüyada klozette oturmak planlarının bozulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, devlete hizmet etmeye, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada klozette oturmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada klozette oturmak bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada klozette oturduğunu görmek rakiplerini yeneceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada klozete oturmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozete çiş yapmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada klozet yıkamak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık klozet görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, içsel güvensizliklerinize alamet etmektedir.

Rüyada klozete kusmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada klozet temizlemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments