Rüyada beyaz ipek elbise giymek

Rüyada beyaz ipek elbise giymek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sonunda mutlu olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, onları okula göndereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek elbise giymek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada mavi ipek elbise giymek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada siyah ipek elbise giymek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments