Rüyada siyah ipek elbise giymek

Rüyada siyah ipek elbise giymek bir akrabadan hata görüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada siyah ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada siyah ipek elbise giymek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe ipek elbise giymek can sıkıcı haberler almaya, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işarettir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments