Rüyada ipek beyaz elbise giymek

Rüyada ipek beyaz elbise giymek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek acı veren kazalara, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet eder.

Rüyada pembe ipek elbise giymek korkularının sona ereceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi ipek elbise giymek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ipek elbise giymek yapılan hataların çok zarar getireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek insanlarla tartışacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments