Rüyada güvercinleri beslemek

Rüyada güvercinleri beslemek insanlara küsüleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bekarsa evleneceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Rüyada güvercinleri beslemek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada güvercinleri beslemek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin beslemek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada evde güvercin beslemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin beslemek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinler beslemek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek beslemek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulur.

Rüyada büyükbaş hayvan beslemek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru yılan beslemek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, epey bir zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments