Rüyada göz kalemi çekmek

Rüyada göz kalemi çekmek maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada göz kalemi çekmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine kalem çekmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments