Rüyada beyaz gömlekli görmek

Rüyada beyaz gömlekli görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi gücünün yerine geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlekli gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek vermek moral bulacağına, hafifleyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, verimli olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini beyaz gömlekle görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments