Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz gömlek görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işaret eder.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Rüyada siyah gömlek giymek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, düşmanından uzak olacağına alamet eder.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments