Rüyada beyaz gemiye binmek

Rüyada beyaz gemiye binmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz gemiye binmek gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gemiye binmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada karada gemiye binmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işarettir.

Rüyada eski bir gemiye binmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada duran gemiye binmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla gemiye binmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada nuhun gemisine binmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments