Rüyada nuhun gemisine binmek

Rüyada nuhun gemisine binmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, böylece kendine güveneceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nuhun gemisine binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada duran gemiye binmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük gemiye binmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek gemiye binmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir gemiye binmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzerek gemiye binmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada gemiye binmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiye kaçak binmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gemiye binmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments