Rüyada duran gemiye binmek

Rüyada duran gemiye binmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulur.

Rüyada duran gemiye binmek gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiye binmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük gemiye binmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, başarı için fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada yolcu gemisine binmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada savaş gemisine binmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada uzay gemisine binmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments