Rüyada beyaz gecelik giydiğini görmek

Rüyada beyaz gecelik giydiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gecelik giydiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz gecelik giydiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gecelik giymek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek sevdiği kişileri çok üzeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek hayatının bir düzene kavuşacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gecelik giymek verdiği vaatleri yerine getireceğine, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gecelik giymek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gecelik giydiğini görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments