Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıhhat kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek kazancının da garanti ve sabit olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek kendine geleceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gecelik giymek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gecelik giydiğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments