Rüyada gecelik giydiğini görmek

Rüyada gecelik giydiğini görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, isabetli adımlar atılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, eşine değerli hediyeler alacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada gecelik giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Rüyada mavi gecelik giymek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek borçlanıp, hasta olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek ticarette ilerleyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gecelik giymek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada gece elbisesi giydiğini görmek söz sahibi olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mor gece elbisesi giymek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni gecelik giymek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gecelik giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments