Rüyada beyaz elbiseli kadın görmek

Rüyada beyaz elbiseli kadın görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, onları okula göndereceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Rüyada beyaz elbiseli kadın gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada beyaz elbiseli bir kadın görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada beyaz elbise giymiş kadın görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbise giyen kadın görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseli hamile kadın görmek dişe diş savaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseli kadınlar görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseli kadın görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı elbiseli kadınlar görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Rüyada siyah elbiseli kadınlar görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments