Rüyada siyah elbiseli kadınlar görmek

Rüyada siyah elbiseli kadınlar görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Rüyada siyah elbiseli kadınlar gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada siyah elbiseli kadınlar görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine inanılır.

Rüyada siyah elbiseli kadın görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yaptığı işten çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah elbise giyen kadın görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalettir.

Rüyada siyah saten elbise görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada siyah pullu elbise giymek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada parlak siyah elbise görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments