Rüyada beyaz çarşaf giymek

Rüyada beyaz çarşaf giymek karanlık zamanların aydınlanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf giymek başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah çarşaf giymek o işi canlandıracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, ticarette zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kara çarşaf giymek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments