Rüyada siyah çarşaf giymek

Rüyada siyah çarşaf giymek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kişinin afiyette olacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işarettir.

Rüyada siyah çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Rüyada siyah çarşaf giymek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek gelirinin düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek daha fazla kazanç getireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments