Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, planlarının bozulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah çarşaf giymek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek mal kaybına uğrayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Rüyada birinin çarşaf giydiğini görmek açların doyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işarettir.

Rüyada çarşaf giymek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf giydiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çarşaf giymek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments