Rüyada beyaz çamaşır sermek

Rüyada beyaz çamaşır sermek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, tatsızlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada beyaz çamaşır sermek sevinçli haberler geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır sermek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş çamaşır sermek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah çamaşır sermek ekmeğin kesileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada damda çamaşır sermek yaşama dört elle sarılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır sermek ileride saygın bir kimse olacağına, kazancının azalacağına tabir olunur.

Rüyada temiz çamaşır sermek bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments