Rüyada siyah çamaşır sermek

Rüyada siyah çamaşır sermek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yönetici olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada siyah çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada siyah çamaşır sermek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkona çamaşır sermek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kirli çamaşır sermek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çamaşır sermek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada temiz çamaşır sermek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada damda çamaşır sermek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada balkonda çamaşır sermek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments