Rüyada beyaz büyük abdest yapmak

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşırına büyük abdest yapmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, para yatıracağına inanılır.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak maddi kayba uğrayacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments