Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, renk ve eğlence geleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, sahip olduklarının eksileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak ticaretinin genişleyeceğine, yeterli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada altına küçük abdest yapmak amacına ulaşabileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak yarar getireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments