Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdestini yapmak sağlıklı ve zinde olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulur.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eve büyük abdest yapmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments