Rüyada beyaz boşluk görmek

Rüyada beyaz boşluk görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, dualarının karşılığını göreceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kazancının iki kat artacağına delalettir.

Rüyada beyaz boşluk gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Rüyada beyaz boşluk görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşlukta durmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine tabir olunur.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek resmi bir göreve getirileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments