Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, şifa ve moral bulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz başörtülü kadın gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bazı bilgileri veya haberleri mevcut durumu, kariyerinizi veya hayatınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek aralarından su sızmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek malların çoğalacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işarettir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulur.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek alım gücünün zayıflamayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz başörtü takmak kafasının rahatlayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments