Rüyada mavi başörtülü kadın görmek

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, islami olarak günahlarının artacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtülü kadın gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayırlı haberlere yorulur.

Rüyada mavi başörtü görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına delalet eder.

Rüyada mavi renk başörtü görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü örtmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet eder.

Rüyada mavi başörtü takmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özlem

Ruyamda lacivert mavili bir kız çocuğu eşarp takmıştı tanımıyordum o cocugu bana deprem olacak dedi o an uyandım teşekkür ederim