Rüyada beyaz altın takmak

Rüyada beyaz altın takmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz altın takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada beyaz altın yüzük takmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz altın alyans takmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz altın takmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birine altın takmak hasret ve özlem gidereceğine, bir şeyden zarar görmeye işarettir.

Rüyada damada altın takmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada anneye altın takmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments