Rüyada beyaz altın bilezik takmak

Rüyada beyaz altın bilezik takmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulur.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yanlış bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezik almak takmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok altın bilezik takmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik kolye takmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak kısmet alacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerinin gelişme göstereceğine delalettir.

Rüyada hediye altın bilezik takmak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments