Rüyada betonda yürümek

Rüyada betonda yürümek gözyaşı dökeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalettir.

Rüyada betonda yürümek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada betonda yürümek işlerinizin bozulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beton çivisi görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton direk görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada betona yatmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, onun kıymetini her daim bileceğine işarettir.

Rüyada beton arabası görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada beton sıvamak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Rüyada beton temel görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton dam görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma erdoğmuş

Rüyamda altını uçurum ve ösþü beton bir yerde yürüdüğünü gurdum