Rüyada beton çivisi görmek

Rüyada beton çivisi görmek ortaklarla aranın bozulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada beton çivisi gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada beton çivisi görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada çivili sopa görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çivili tahta görmek tartışmalar yaşanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı çiviler görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiviye basmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada çiviyi sökmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada betonu kırmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments