Rüyada beton yer görmek

Rüyada beton yer görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton yer gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada beton yer görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada beton merdiven yıkamak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada beton yol görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada beton parçaları görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada betonda yürümek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada beton duvar görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, geriye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada beton kırmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Rüyada beton bina görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, haram mala tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments