Rüyada beton bina görmek

Rüyada beton bina görmek sözlerinden çıkmayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin içinin daralacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton bina gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada beton bina görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton kırmak görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve beton dökmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada beton taş görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada beton kırmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada beton ev görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden inmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada yeni beton görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments