Rüyada çatlak beton görmek

Rüyada çatlak beton görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, giderileceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada çatlak beton gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada çatlak beton görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak bardak görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işarettir.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada topuk çatlağı görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta çatlak görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada çatlak topuk görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Rüyada çatlak fincan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, can bulacağına yorulur.

Rüyada deprem çatlakları görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments