Rüyada beton yemek

Rüyada beton yemek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aile içinde husumet gelişeceğine delalettir.

Rüyada beton yemek gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada beton yemek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada betonu yıkamak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada beton harcı görmek sayılacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalet eder.

Rüyada beton yol görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton sıvamak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton direk görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına inanılır.

Rüyada beton balkon görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada betona batmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments