Rüyada bere görmek

Rüyada bere görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kişinin kazancının artacağına delalettir.

Rüyada bere gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bere taktığını görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Rüyada bere görmek dara düşeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bere görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yara bere görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada pembe bere takmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker beresi takmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz bere takmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Rüyada siyah bere görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments