Rüyada yara bere görmek

Rüyada yara bere görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bunun da geleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada yara bere gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada birini yara bere içinde görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yara bere görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalettir.

Rüyada beren saati görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Rüyada asker beresi görmek onlarla arasının açılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bere takmak çok büyük zorluklar çekeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada beyaz bere giymek içinin rahatlayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments