Rüyada asker beresi takmak

Rüyada asker beresi takmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada asker beresi takmak gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Rüyada asker beresi takmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada asker beresi görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulur.

Rüyada başına bere takmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, şan şöhret kazanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı bere takmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah bere takmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bere takmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bere takmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe bere takmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments