Rüyada güzel bir gün görmek

Rüyada güzel bir gün görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, tazeleneceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada güzel bir gün gördüyseniz:

  • Olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz.

Rüyada güzel bir gün görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada yağmurlu gün görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı bir gün görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada günleri karıştırmak maddi gücünün artacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada günes gözlük takmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalettir.

Rüyada mübarek gün görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments