Rüyada ayağının ağrıdığını görmek

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada ayağı ağrımak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakları ağrımak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza inanılır.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına yorulur.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, şansının açık olacağına yorulur.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments