Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek isteklerini yerine getireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ailesini kaybedeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekarın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bekar biri hamile olduğunu görmek geçim derdine düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret eder.

Rüyada bekar birini hamile görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Rüyada bekarın kendini hamile görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bekarken kendini hamile görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada bekar hamile kalmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments