Rüyada bekar birini hamile görmek

Rüyada bekar birini hamile görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bekar birini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada bekar birini hamile olduğunu görmek aradaki buzları eriteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada bekarken hamile olmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada bekar kızını hamile görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yaşamının uzun olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments