Rüyada bekar kızı hamile görmek

Rüyada bekar kızı hamile görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın hamile olmak yeni gayrimenkuller alınacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, stresini atacağına işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments