Rüyada bekar hamile görmek

Rüyada bekar hamile görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işinden uzaklaşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, islami olarak günahlarının artacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada bekar hamile gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, musibetlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada bekar kendini hamile görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birini hamile olarak görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bekar hamile kalmak helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar hamile olduğunu görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments